Prostaat ‘Juul’ vibrator

32.95

Deze super TipsToys mannelijke anaal vibrator of vrouwelijke vaginale vibrator biedt 10 vibratie standen, een buitengewone kracht, een volledig nieuw taps toelopend ontwerp en een uitlopende basis die extra stimulatie geeft.
Let op! Wij adviseren om de vibrator niet volledig onder te dompelen in water!

De ultra-gladde siliconen stuurt de intense vibraties rechtstreeks naar de prostaat. Kortom deze alleskunner is te gebruiken als vibrator en anaal stimulator (gspot, pspot) door zijn vormgeving! Met Nederlandse handleiding! De toy is oplaadbaar doormiddel van USB.

Afmeting vibrator: 19.6 cm x 3.7 cm

5 op voorraad

Makkelijke functies

Terwijl de makkelijke functies ervoor zorgen dat u een aantal van de meest explosieve orgasmes van jouw leven zult ontdekken zorgt de vormgeving van de vibrator voor makkelijke inbreng. Ook is dit fantastische design verwarmd, dit betekend dat de vibrator een hitte kan creëren van maximaal 42 graden.

Maat

Het formaat van deze bewegende dildo is 21 x 3.9 cm. De penis zelf heeft een inbreng lengte van 16 cm met een dikte van 3.9 cm en 400 gram. De Dildo is licht buigzaam dat verschillende standen ervoor zorgt dat er voor elke type vrouw wat lekkers tussen zit. Ook is de kwaliteit uitmuntend te noemen, luxe uitstraling, betrouwbare TPE-materialen (beter dan gewone siliconen).