Buttplug Prostaat Stimulator – Zwart

32.95

De prostaat massager van TipsToys is een trillende prostaat en perineum massager die perfect is voor beginners of voor degenen die een wat kleinere stimulator willen. De p-spot stimulator stimuleert de prostaat en het perineum intensief en doelgericht. TipsToys heeft als optie om de schacht met een afstandsbediening te laten trillen door middel van 7 vibratie standen. Door te blijven doordrukken stimuleer je de schacht en doordat de mannelijke vibrator waterproof is, wordt schoonmaken erg makkelijk. Ook wordt deze vibrator regelmatig aangeschaft door vrouwen. Voor zowel anaal als vaginaal (clitoris, g-spot).

Artikelnummer: PRO-Anny Categorieën: , , ,

Extra Informatie

Tevens zit er een mogelijkheid op deze super buttplug om de verwarming tot gemiddeld 40 graden celsius aan te zetten. Hoe spannend en opwindend is dit? Ook kan met behulp van de afstandsbediening de kop van de prostaat stimulator bewegen, zo geeft dit bij inbrengen een extra stimulans voor een geweldig orgasme. Tevens is deze alleskunner ook te gebruiken als vibrator. De harde vibratie en roterende kop stimuleert de g-spot en clitoris van de vrouw intens.

Specificaties

Hoogte 136 mm Diameter 32 mm Afstandsbediening met 7 functie’s Waterdicht Oplaadbaar door middel van USB Binnen een uur opgeladen Fluisterstille motor Twee motoren Hoge kwaliteit materiaal (silicone) Ergonomisch design