Verzend- en retourbeleid

Verzenden

Natuurlijk wordt bij TipsToys jouw bestelling snel en discreet verzonden. Op onze pakketjes is niet te zien waar het pakket vandaan komt.
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden.
De verzendkosten binnen Nederland en België zijn momenteel Gratis. 

Retouren

Je hebt bij TipsToys het recht om binnen 14 dagen, met opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat je tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking.
Meld je retour aan via de mail: info@tipstoys.nl

Producten die zijn afgeprijsd (sale) of in combinatie met een kortingsactie zijn gekocht, kunnen niet geretourneerd worden. (mist defect bij ontvangst) 

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen met welk postbedrijf je het pakket retour wilt sturen naar ons.

De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

  • Alle sextoys (mits ze ongebruikt zijn)
  • Lingerie
  • Condooms, glijmiddel – en massagemiddelen
  • Mystery box/Mystery toy (neem anders contact met ons op via de mail: info@tipstoys.nl 

Let op bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product moet in originele staat en onbeschadigde verpakking zijn
  • Het product is compleet
  • Sextoys kunnen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden, mits in overleg met TipsToys.

Het geleverde product is defect, wat nu?

Voordat je in de stress schiet, neem eerst even de tijd om te checken of je de gebruiksaanwijzing hebt gelezen én correct hebt opgevolgd. Als dat het probleem niet oplost, check dan ook de batterijen. Zitten die er in en zijn ze vol?
Werkt het nog niet? Mail ons dan voordat je het artikel retour stuurt. Dan weten wij dat het niet onderweg kapot is gegaan.

Annulering van je bestelling

Iedere bestelling kan met opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van TipsToys een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Neem dan contact met ons op via mailadres: info@tipstoys.nl 

Retouradres:
TipsToys
Tweede Broekdijk 7
7122 LB Aalten