Vibrator Hamer – Paars

36.95

Nu heeft Tipstoys wat geweldigs “The Hammer“. Dit mooi gevormde stukje gereedschap hoort in elke vrouwen koffer thuis! Gebruik de hamer om de spijker op zijn “kop” te slaan. De heerlijke Vibrator geeft de vrouw een ultieme climax. De Vibrerende Dildo inwendig inbrengen en genieten van de twee uitsteeksels die heerlijk vibreren op je Clitoris. Ben je het even zat draai de Hamer dan om en geniet intens van het kloppende balletje die tegen je gevoeligste plek aan trilt.

Uitverkocht

Artikelnummer: Hamer paars Categorieën: ,

Extra informatie

De vormgeving van deze vibrator is zo gemaakt om het gemak op de eerste plaats te zetten. De steel van de "klauwhamer" is goed vast te houden zodat de klop/zuig functie direct op de clitoris werkt. Wat de vrouw een intens gevoel geeft. Mocht er variatie in het spel komen dan draai je de hamer om en gebruik je het handvat als vibrator. Deze heeft 12 vibratie frequenties, de klauwvornige pen beschikt over twee pinnen die allebei volledig vibreren waardoor de clitoris ook op en top verwend wordt.

Specificaties

  • Buigzaam materiaal
  • 12 Vibratie frequenties
  • Klop functie
  • 12.8 cm inbrenglengte
  • Dubbele functie
  • Deze vibrerende dildo is USB oplaadbaar en spatwaterdicht (IPX7) niet volledig onderdompelen. De maten van deze vibrator zijn 10.3 x 3.4 x 17.6 cm. Het gewicht bedraagt 205 gram, daardoor valt dit speeltje voor vrouwen goed in de hand. Het opladen van deze klauwhamer gebeurt door middel van een Usb kabel, het magnetische eindstuk laat zich makkelijk bovenop de vibrator vast klikken.

Advies

Om de ervaring nog spannender te maken raden wij het gebruik van glijmiddel op waterbasis aan. Dit zorgt daarnaast voor een extra lange levensduur van jouw favoriete dildo/vibrator Maak het product altijd voor en na gebruik schoon met warm water.