Testikel Prostaat Massager Stimulator

32.95

Deze nieuwe prostaat massager is een trillende prostaat en perineum massager die perfect is voor beginners of voor degenen die een wat kleinere stimulator willen. De p-spot stimulator stimuleert de prostaat en het perineum intensief en doelgericht. TipsToys heeft als optie om de schacht met een afstandsbediening te laten trillen door middel van 10 vibratie standen. De stimulator beschikt ook over een heerlijk verwarmingsfunctie. Door te blijven doordrukken stimuleer je de schacht en doordat de vibrator waterproof is, wordt schoonmaken erg makkelijk.

Dit speeltje is geschikt voor zowel de man als de vrouw.

Uitverkocht

Artikelnummer: Testikel Categorieën: ,

Functies

De extra toegevoegde klop functie maakt het gevoel nog intenser. Deze functie zit zowel aan de voorkant als achterkant om het hele gebied inwendig goed te stimuleren. Met de afstandsbediening kun je bepalen welke van de 7 vibratie functies je wilt gebruiken. Het materiaal is van medische siliconen en ABS. Dit geeft een realistisch gevoel, tevens is het product goed en makkelijk schoon te maken met water.

Specificaties

✅ Zowel te gebruiken bij de man als de vrouw. ✅ Bevat 7 vibratie standen ✅ Materiaal: ABS + Siliconen ✅ USB oplaadbaar ✅ Te bedienen d.m.v een afstandsbediening ✅ Gewicht vibrator: 166,7 gram ✅ Gewicht afstandsbediening: 10,4 gram Let op! Wij adviseren om de vibrator niet volledig onder te dompelen in water!