Roterende Anaal Vibrator

40.95

Deze Prostaat Stimulator is zo ontworpen om intense trillingen te bieden waar je ze het meest verlangt. De machtige sterke motor richt zich op de prostaat (de mannelijke G-spot), tevens zal de vrouwelijke clitoris en vagina dit tril monster niet afslaan voor een verwen beurt. Dit bestuurbare wonder is zo gevormd om de juiste plekjes te bereiken!

Deze prostaatmassage vibrator met een krachtige motor heeft 10 ongelooflijke vibratieprogramma’s voor een super fijne orgasme. Ook beschikt deze anaal plug over iets nieuws, namelijk dat de kop van dit speeltje met 3 verschillende standen 360 graden kan draaien. Dit zorgt voor nog meer genot!

Uitverkocht

Artikelnummer: PR6 Categorieën: , ,

Extra Informatie

Anale seks is niet langer een taboe onderwerp en steeds meer paren genieten van deze openheid aan beide kanten. Voor veel mannen is anale geslachtsgemeenschap zo opwindend, gewoon omdat het iets heel bijzonders is. De zogenaamde mannelijke G-spot, de prostaat, kan worden bereikt via het rectum en geeft absoluut intense gevoelens wanneer deze gestimuleerd wordt. Maar anale seks is vooral leuk voor mannen!

Specificaties

✅ De Prostaatstimulator past zich aan de mannelijke anatomie aan! ✅ Een top-toy die super lang meegaat, zowel voor de beginner als de gevorderde! ✅ 10 Vibratie standen + 3 rotatie standen ✅ Lengte 13.5 cm / Inbrenglente 11 cm ✅ Afstandsbediening ✅ Het speeltje is van hoogwaardig siliconen en ABS. ✅ Gebruik glijmiddel + toy cleaner ✅ Reinigen voor het eerste gebruik ✅ USB oplaadbaar ✅ Oplaadtijd: 90 minuten ✅ Speeltijd: 60 minuten ✅ Let op! Wij adviseren om de vibrator niet volledig onder te dompelen in water!