Masturbator voor Man Pocket Pussy

52.95

Laat je verwennen door de nieuwe mastrubator voor mannen. De net uitgebrachte sextoy voor mannen laat je versteld staan hoe heerlijk en levensecht deze pocket pussy om je penis aan voelt. Je orgasme tegenhouden kun je niet voorkomen door de nieuwste technologie van vibrerende en roterende functies.

Deze mastrubator moet je hebben, je wilt echt niet anders! De realistische masturbator is voorzien van een levensecht lijkende binnenkant van een vagina die jou net als een echte verwent. De smalle tunnel aan de binnenkant is voorzien van stimulerende vormen, randen en nopjes die de penis extra stimuleren tijdens penetratie. Tegelijkertijd zorgt het zachte, rekbare materiaal voor optimaal comfort. Het nieuwe van deze trillende vibrator voor mannen is het draaiende effect die wordt weergegeven door een telescopische motor. Waardoor de binnenkant van de “vagina” rondom je penis wrijft.

Uitverkocht

Artikelnummer: Mas-121 Categorieën: ,

Extra informatie

De masturbator wordt opgeladen door middel van een usb kabel. Wanneer de nepvagina voor het eerst wordt gebruikt zorg dan dat deze volledig is opgeladen voor lang plezier. Na het opwarmen van de vagina opening zal de masturbator  jou verrassen met de 10 verschillende vibraties. Met de aan-knop zet je de masturbator aan en je zet de cup met de zelfde knop weer uit. Om optimaal te kunnen genieten van een geile beleving, heeft deze geweldige masturbator een aux aansluiting.

Specificaties

✅ Vagina opening ✅ Zeer Realistisch gevoel ✅ Plastic behuizing ✅ Kleur: Wit / Beige ✅ Lengte: 33 cm ✅ Diameter: 6 cm ✅ Materiaal: Silicone + ABS ✅ 3 Rotatie functies ✅ 10 Vibratie functies