Massage Bal voor Spieren – Roze

36.95

Deze vibrerende massagebal is een uniek en veelzijdig trainingsapparaat dat veel voordelen biedt die vergelijkbaar zijn met een sportmassage. Doordat deze triggerpoint bal ook een vibratie / trillende functie heeft, combineer je de voordelen van een reguliere massagebal met die van een massageapparaat.

Wanneer gebruiken?
Gebruik de massagerol tijdens de warming up om je spieren op te warmen en vervolgens ook tijdens de cooling down om je spieren te masseren en zo spierpijn tegen te gaan. De unieke combinatie van druk en vibratie biedt de eerder genoemde voordelen zoals lossere spieren en een betere doorbloeding.
Door regelmatig gebruik van de bal verbetert je flexibiliteit, balans en spierkracht. Je kunt het product gebruiken voor je bovenbenen, rug, dijen, borst, schouders, armen en (vermoeide) voeten.

3 op voorraad

Categorie:

Specificaties

✅ 10 verschillende trilstanden waardoor je ook dieperliggende spiergroepen bereikt
✅ Door de trillingen hoef je niet veel druk uit te oefenen
✅ Lichtgewicht (280 gram) en dus handig mee te nemen
✅ Vermindert spierpijn en verbetert de doorbloeding
✅ Versnelt het herstel na een training of blessure en spoelt melkzuur weg
✅ Zorgt ervoor dat spanning in je spieren en de bekende ‘knopen’ weggaan
✅ Goedgekeurd door fysiotherapeuten en professionele atleten

Gebruiksaanwijzing

Houd de massagebal gedurende 10-30 seconden op het meest pijnlijke triggerpunt/spiergebied en blijf dan doorgaan met rollen om de diepweefsel spieren goed te masseren. Herhaal dagelijks meerdere keren elke sessie en je zult op den duur enorm verschil merken. De intense trilling van Level 4 zorgt voor de beste resultaten.

De massagebal werkt op een interne, oplaadbare batterij via een usb kabel. Bij elk product wordt een oplader meegeleverd. Ook zit er een zak bij waar je de massagebal in kan doen zodat je, wanneer je alleen bent je achterkant kan masseren.

Belangrijk: indien je zwanger bent, een pacemaker hebt, chemotherapie ondergaat of een andere gezondheidstoestand hebt waarvan je denkt dat deze kan worden beïnvloed, raadpleeg dan altijd eerst een arts.