Luxe Prostaat Anaal Vibrator No.3

32.95

Deze unieke zowel mannelijke als vrouwelijke prostaat vibrator is zo gevormd dat de spanning begint met 2.8 cm ronding. Wil je toch een beetje dat extra dan schuiven we door naar de volgende knobbel (3.2 cm). Voor de getrainde onder ons is er de laatste stap van 3.6 cm doorsnee. De prostaat massage dildo richt de vibratie precies op uw gevoelige plek. Produceert extreem sterke sensaties, waardoor uw orgasme gevoeliger, harder en intenser wordt! De vrouwelijke gebruiker zal zich goed vermaken met deze goed gevormde vibrator.

Deze anale vibrator, met 12 verschillende functies is heel leuk voor jou, of je nu alleen bent of met z’n tweeën!

Functies

Deze Prostaat Stimulator is zo ontworpen om intense trillingen te bieden waar je ze het meest verlangt. De machtige sterke motor richt zich voornamelijk op de prostaat (de mannelijke G-spot). Tevens zal de vrouwelijke clitoris, vagina en anus deze PR3 niet weigeren voor een pleziertje. Dit bestuurbare wonder is zo gevormd om de juiste plekjes te bereiken! Deze prostaatmassage vibrator met een krachtige motor heeft 12 ongelooflijke vibratieprogramma's om mannen een nieuw G-spot orgasme te geven!

Specificaties

✅ 12 vibratie standen ✅ Met afstandsbediening ✅ Diameter kop: Ø 2.8 cm / 3.2 cm / 3.6 cm ✅ Lengte 21.8 cm ✅ Hoogwaardig siliconen en ABS. ✅ Advies: gebruik glijmiddel op waterbasis Let op! Wij adviseren om de vibrator niet volledig onder te dompelen in water!

Opladen

Je hebt geen batterijen meer nodig omdat de silicone anale plug is uitgerust met een oplaadbare accu. Je kunt het Prostaat massage apparaat opladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel. Hij is tevens waterdicht, je kunt dus ook genieten van een explosief orgasme onder de douche. Het is echter beter om het niet lang onder het water te laten.