Dragon Dildo met Zuignap

29.95

TipsToys komt met een extreem uitziende Dildo, maar oh wat een genot zal je krijgen! Deze Draken dildo stimuleert extra goed dankzij de vele, zachte ribbels en contouren voor maximaal genot voor hem en haar. Ook voelt de dildo zeer realistisch aan.

Gebruik de dildo los in de hand of bevestig het speeltje met de extra stevige zuignap op een stabiele ondergrond, denk hierbij aan de badkamer, keuken of je nachtkastje. De dildo heeft een lengte van 17 centimeter, waarvan 15 cm inbrenglengte, waardoor je geniet van een heerlijke stimulatie, ultiem genot en een aangename bevrediging. Hierdoor ervaar je iedere keer weer een heerlijk verwenmomentje! Je begint met 4,5 cm omtrek en langzaam vergroot de dildo naar een dikke 5 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: DIL-07 DR Categorieën: ,

Specificaties

  • Lengte: 17 cm
  • Diameter: 4.5 cm
  • Materiaal: Siliconen
  • Gemakkelijk te bevestigen – Dankzij de krachtige zuignap kun je de dragon dildo gemakkelijk op verschillende ondergronden bevestigen.
  • Intens genieten – Deze dildo zorgt voor een heerlijk en intens genietmomentje voor jezelf of samen met je partner.
  • Een realistisch gevoel – De zachte siliconen van de draken dildo voelen realistisch aan, ondanks het unieke ontwerp van de dildo.

Extra Informatie

Veilig gebruik

Gebruik de dildo met wat siliconen-veilig Glijmiddel op waterbasis en geniet van het zachte, gladde materiaal.

Hoogwaardige kwaliteit

Om jou optimaal te kunnen laten genieten, is de dildo gemaakt van enkel de meest hoogwaardige siliconen. Deze siliconen zijn flexibel en daarnaast ook volledig geurloos. Tijdens het gebruik kun je de dildo op je clitoris zetten of stimuleer jouw G-sport, net wat je lekker vindt. Na gebruik hoef je de dragon dildo alleen nog maar af te spoelen en te reinigen met wat toy-cleaner.