Draagbare Clitoris Vibrator String No.5 – Roze

34.95

De vibrator is volledig gemaakt van siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt. Deze 5.0 uitvoering heeft een betere verhoging, waardoor de clitoris veel meer wordt gestimuleerd. Het seksspeeltje heeft 10 vibratie standen die je kunt bedienen met het drukknopje op het speeltje zelf. Uiteraard kun je elke stand ook (laten) bedienen met de afstandsbediening!

De vorm van het speeltje is zo gemaakt dat het zo goed als normaal mogelijk aanvoelt. Je trekt je slipje erover aan en het feest kan beginnen. Je voelt natuurlijk wel dat er wat zit, maar dat maakt het nog intenser.
De natuurlijke vorm die gebaseerd is op een schelp zorgt voor de perfecte pasvorm, de vibrator omhelst de ronding van haar lichaam om zo sterke vibraties te leveren. De vibrator bestaat volledig uit siliconen waardoor het zacht en flexibel aanvoelt. Ook zit er een “staartje” aan de seashell. Zo om lichtelijk de anus te stimuleren.

Artikelnummer: C5.0R Categorieën: ,

Specificaties

  • Afmetingen: 9,2 x 4,5 x 0,9 cm
  • Gewicht: 31,5 gram
  • Materiaal: medisch silicone en ABS
  • Batterijduur: 50 minuten
  • Kleur: Roze
Ook verkrijgbaar in het Paars.

Inspiratie

"Zie je jezelf al over straat lopen met je vriend, die onschuldig naar jou kijkt. Maar wanneer zijn rechter hand verdwijnt in zijn rechter broekzak komt er een smerige grijns op zijn gezicht. Bij jou ontstaat ineens een prikkeling tussen je benen en een immens fijn trillend gevoel. Het liefst zou je willen kreunen, maar er lopen te veel mensen over straat. Je kijkt je vriend weer aan en die begint geniepig te lachen en zegt dan ineens: “kom doorlopen, we komen nog te laat voor de verjaardag”. Maak het verhaal zelf af door het aanschaffen van dit prachtige seksspeeltje".