Bewegende Dildo Vibrator Draak

49.95

TipsToys Dildo’s komt nu met de nieuwste variant Sex toy met verwarming die op en neer gaat. Deze Krachtige Bewegende Vibrators Dildo D13 zal de meeste Vrouwen achterover doen slaan wanneer ze deze levensechte grote Draak aan het werk zien. Deze mannelijke goed gevormde Penis is een genot voor de G spot van de vrouw. Onder de douche of in de keuken, overal kun je deze sex toy dildo aan bevestigen. Laat de Vibratie met 7 Verschillende Frequenties verder zijn werk doen. Tevens beschikt deze dildo over een afstandsbediening en een versterkte functie die ervoor zorgt dat de dildo “op en neer” gaat, dit maakt het spelletje nog leuker. De uitschuifbare hals gaat wel tot 4 cm op en neer. Wil je het gevoel nog realistischer maken zet dan de knop aan die ervoor zorgt dat de Dildo Verwarmd wordt.

Uitverkocht

Artikelnummer: D13S Categorieën: ,

Specificaties

Het formaat van deze bewegende dildo is 21 x 5 cm. Let hier mee op wanneer je deze dikke Dildo besteld! De penis zelf heeft een inbreng lengte van 16 cm met een dikte van 5 cm en 360 gram. De Dildo is licht buigzaam maar de volledig geautomatiseerde Dildo beweegt zelf in verschillende standen wat ervoor zorgt dat er voor elke type vrouw wat lekkers tussen zit. Ook is de kwaliteit uitmuntend te noemen, luxe uitstraling, betrouwbare TPE-materialen (beter dan gewone siliconen).

Realistische penis

De penis tijdens de opwindingsperiode is erg sterk, met duidelijke klieren en zelfs de testikels zijn getextureerd. Deze penis is geschikt voor alle glijmiddelen op waterbasis en siliconenbasis. De toy is spuitwaterdicht maar kan niet voor langere tijd ondergedompeld worden in water.

Extra informatie

Als je de meest levensechte look in de vorm van een draak en gevoel wilt in een klassiek bestverkochte uitvoering, dan is deze 21 cm penis het speeltje voor jou. Gemaakt van Cyber ​​Skin voor het meest natuurlijke en realistische gevoel dat je hebt ervaren, deze sex toy dildo is de perfecte penis voor maximale penetratie en realistische prestaties! Plak de sterke zuignap aan de basis op elk oppervlak voor een rit waarbij je het verschil tussen een echte penis niet meer kan onderscheiden!