Anaal Vibrator Luxe Buttplug No.2 – Zwart

38.95

Deze Prostaat Stimulator is zo ontworpen om intense trillingen te bieden waar je ze het meest verlangt. De machtige sterke motor richt zich op de prostaat (de mannelijke G-spot), tevens zal de vrouwelijke clitoris en vagina dit tril monster niet afslaan voor een verwen beurt. Dit bestuurbare wonder is zo gevormd om de juiste plekjes te bereiken.

Deze prostaatmassage vibrator met een krachtige motor heeft 10 ongelooflijke vibratieprogramma’s om mannen een nieuw G-spot orgasme te geven.

Uitverkocht

Artikelnummer: PR2 Categorieën: ,

Extra informatie

Deze unieke zowel mannelijke als vrouwelijke vibrator is zo gevormd dat de spanning begint met 2.8 cm ronding. Wil je toch een beetje dat extra dan schuiven we door naar de volgende knobbel (3.2 cm). Voor de getrainde onder ons is er de laatste stap van 3.6 cm doorsnee. De prostaat massage dildo richt de vibratie precies op uw gevoelige plek. Produceert extreem sterke sensaties, waardoor uw orgasme gevoeliger, harder en intenser wordt! De vrouwelijke gebruiker zal zich goed vermaken met deze goed gevormde vibrator.

Specificaties

✅ Lengte: 14,2 centimeter ✅ Inbreng lengte: 9 centimeter ✅ Kop: Ø 3,5 cm ✅ Materiaal: Siliconen en ABS ✅ Voorzien van afstandsbediening ✅ 10 standen ✅ Kleur: zwart

Opladen

Je hebt geen batterijen meer nodig omdat de silicone anale plug is uitgerust met een oplaadbare accu. Je kunt het Prostaat massage apparaat opladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel. Hij is tevens waterdicht, je kunt dus ook genieten van een explosief orgasme onder de douche. Het is echter beter om het niet lang onder het water te laten