De beste aftrek tips voor mannen! Hoe kan ik fijn klaarkomen?

Hier zijn enkele tips voor jou om de ervaring van aftrekken voor mannen te verbeteren:

  1. Communiceer

Vraag je partner wat hij lekker vindt. Iedereen is anders en wat voor de ene persoon werkt, kan voor de andere niet werken. Open communicatie is essentieel voor een bevredigende ervaring.

  1. Gebruik glijmiddel

Glijmiddel kan de sensatie verbeteren en wrijving verminderen, wat zorgt voor een soepelere beweging en meer comfort. Er zijn verschillende soorten glijmiddel beschikbaar, dus experimenteer om te zien welke het beste werkt voor jou en je partner.

  1. Varieer de grip en snelheid

Probeer verschillende grip- en bewegingstechnieken uit om te zien wat het meest plezierig is voor je partner. Sommige mannen geven de voorkeur aan een stevige grip en snelle bewegingen, terwijl anderen de voorkeur geven aan een zachtere aanpak met langzamere bewegingen.

Gebruik verschillende handposities:

Verander af en toe van handpositie om de sensatie te variëren en om je handen en polsen minder te belasten. Je kunt bijvoorbeeld van een ‘overhandse’ naar een ‘onderhandse’ grip gaan, of vice versa.

Focus op de gevoelige zones

Concentreer je niet alleen op de penis zelf, maar betrek ook andere gevoelige plekken, zoals de ballen, het perineum (het gebied tussen de anus en het scrotum) en de schacht van de penis. Verken wat je partner het meest opwindt.

Experimenteer met stimulatie van de eikel

De eikel van de penis is vaak het meest gevoelige deel. Probeer verschillende stimulatietechnieken uit, zoals cirkelvormige bewegingen met je duim over de eikel of zachtjes knijpen tijdens het aftrekken.

Gebruik speeltjes

Speelgoed kan een leuke toevoeging zijn aan het aftrekken. Probeer bijvoorbeeld een vibrerende Cockring rond de penis of een masturbator voor extra sensatie. Klik hier voor de cockringen.

Let op de reacties van je partner

Let op de signalen die je partner geeft om te bepalen wat hij lekker vindt en wat niet. Dit kan variëren van geluiden en lichaamstaal tot verbale aanwijzingen.

Creëer een ontspannen sfeer

Zorg voor een comfortabele en ontspannen omgeving waarin jullie beiden je op je gemak voelen. Dit kan helpen om de opwinding te vergroten en de ervaring plezieriger te maken.

Geniet ervan

Het belangrijkste is om te genieten van het moment en plezier te hebben samen. Aftrekken kan een intieme en plezierige ervaring zijn voor zowel jou als je partner, dus neem de tijd om ervan te genieten.

Hoe kan ik klaar komen zo lang mogelijk uitstellen?

Het uitstellen van ejaculatie tijdens het aftrekken kan een hele uitdaging zijn, maar er zijn verschillende technieken die je kunt proberen om dit te bereiken:

  1. Stop-en-startmethode: Begin met aftrekken en stop vlak voordat je het punt van ejaculatie bereikt. Wacht een paar seconden tot de opwinding afneemt en begin dan opnieuw. Herhaal dit proces meerdere keren voordat je uiteindelijk tot een climax komt.
  2. Knijptechniek: Wanneer je voelt dat je dicht bij een orgasme komt, knijp dan stevig in de basis van de penis, net onder de eikel, gedurende enkele seconden. Dit kan helpen om de ejaculatie te vertragen door de bloedstroom te verminderen.
  3. Ademhalingsoefeningen: Concentreer je op je ademhaling en probeer diep en rustig te ademen. Dit kan helpen om je hartslag te vertragen en de opwinding onder controle te houden.
  4. Afleiding: Denk aan iets anders dan seksuele opwinding om de ejaculatie te vertragen. Focus bijvoorbeeld op je schoonmoeder of tel in gedachten tot een bepaald getal.
  5. Kegel-oefeningen: Net zoals vrouwen kunnen mannen ook Kegel-oefeningen doen om de spieren rondom het bekkengebied te versterken. Door deze spieren te trainen, kun je beter controle krijgen over je orgasme en ejaculatie.
  6. Verander het tempo en de grip: Experimenteer met verschillende snelheden en grip tijdens het aftrekken. Soms kan het vertragen van het tempo of het veranderen van de grip helpen om de ejaculatie uit te stellen.
  7. Edging: Edging is een techniek waarbij je dicht bij een orgasme komt en dan stopt voordat je ejaculeert. Herhaal dit proces meerdere keren voordat je uiteindelijk tot een climax komt. Dit kan de intensiteit van het orgasme vergroten en de ejaculatie vertragen.

Het is belangrijk om te onthouden dat ejaculatie uitstellen een vaardigheid is die oefening en geduld vereist. Het kan even duren voordat je de juiste technieken voor jouw lichaam hebt gevonden, dus wees geduldig en blijf experimenteren.